10 Ekim 2010 Pazar

25 Kr'luk Kelime



Yazın gittiğim kursta hocalar bir uygulamaya gitti. Argo kelime kullanınca 25 kr ödüyorsun. '25 kr az' deme birikince çok ediyor ya... Mesela bizimki yanlış hatırlamıyorsam 64 lira olmuştu. Ne ziyafet çektik o parayla! Harca harca bitmemiş. Hocalar poşetleri taşırken zorlanmış bize 'Ne ağır küfretmişsiniz yaa' diyorlardı :)

Kurs bitince Kedime bunu devam ettirmemizi teklif etti. Ben de kabul ettim. Hala yapıyoruz, artık pek ödemiyoruz; çünkü alıştık. (L)ütfen (A)rkadaşım (N)olur bile demiyoruz, düşün yani. Yazılarımdan da fark etmişsindir zaten. Neyse, işte bu sinirlendiğim anlarda çok ihtiyaç duyuyorum küfretmeye mesela şundaki gibi:

Ben otobüs durağında beklerken iki kız bir oğlan da yolun karşısında bekliyorlardı. Kızlar bana bakıp gülüyorlardı, 'yok yaa bana değildir' dedim. Oğlan da arkasını dönüp bakınca 'ne dalga geçiyonuz! Açık bir yerim mi var?!' dicektim dimedim onun yerine 'hepinizi kılıçtan geçiririm.' dedim kendi kendime... Burdan çıkarılacak sonuç; sen sen ol, toplu konuşma yaparken görgüsüzlük yapıp hep birlikte dönüp birine bakma. Karşındaki insan yarım saattir(bu abartılan yarım saat değil, bildiğin 30 dk ) annesini beklediğinden dolayı biraz fazla kızgın ve acayip derecede 25 kr'luk kelime kullanası olup da parasına acıyor olabilir.(Ne cümle ama xP )

2 yorum:

  1. çok sevdimmm çok bayıldım biloğunaaa böylee çok süper havalı olmuuşşş. açıkçası böyle güzel olcağnı tahmin etmediydim:D
    ufacııık

    YanıtlaSil
  2. Ayh teşekkür ederim, ben de beğendiğine çok sefindiiiim :):)

    KOOOCAMAN

    YanıtlaSil

Çorbada senin de tuzun bulunsun ;) :)