16 Mayıs 2011 Pazartesi

Face Hikaye Yazarı

Bi arkadaşın babası ölmüş. Benle yaşıt. Çok ilginç bi şey: Ölüm... Cidden ama! Başkalarının ölmesi tuhaf geliyor hala; ama kendi ölümüme kendimi şimdiden hazırlamış gibiyim. Korkmuyorum, gerçekten. Zaten o günü bekliyoruz. Neden korkayım ki?
Bazen bizi umursamayan insanlara bizi çok seven ve asla kırmak istemeyen insanlardan daha iyi davranırız. İnsanın doğasında var herhalde. Mantıklı baktığında aşırı saçma; ama öyle. Bizi sevenleri avucumuzun içinde gördüğümüzden midir sıkıldığımızdan mı bilmem... Ama bu durumu yaşayan insan için gerçekten kötü bir his. Sen o kadar değer ver, o umursamasın!
Mecnun.
Pirinçten kurtları ayıkladım. Zavallı yavru kurtçuklar... Sünger Bob'un öyle bi bölümü vardı. Gerçi o kurtları pirincin içinde bulmuyordu :D Hııı... Evet... Hala sünger bob izliyorum. Öyle de çocuk ruhum var.
Geçen gün face'deki hikaye sayfalarından birinde bi yazı gördüm. 10 beğeneni vardı. Yazar fırça atmış millete. 1067 kişi var güya, beğenmiyorsanız söyleyin de boşuna yazmayalım! falan demiş. Şimdi burda bi müşteri memnuniyeti durumu söz konusu. Sen müşteriye fırça atarsan doğal olarak iflas edersin. Bazen ben böyle beylik cümleler etmek isterim sonra cesaret edemem. Hani Talihsiz Serüvenler diye bi kitap dizisi var ya... Onun arkasında okumanı tavsiye etmem gibi şeyler yazıyor; ama kitap kapış kapış yani. Ben olsam öyle demem. Şimdi bu okuyucu manyaktır, yazarı bile okumanı tavsiye etmem diyor okumayayım der falan diye düşünürüm. Hadi Talihsiz Serüvenler neyse de e be face yazarı arkadaşım, yaptığın hikaye büyük ihtimalle popüler kitaplardan birinin hikayesinin senin dilinden özeti gibi bi şey. Sen neyine güvenip de okuyucuyu azarlıyorsun. Hiç... Ben de "1067 imiş 1066 olcak birazdan. sevgilerle. :p" dedim. Normalde insanları böyle kırmayı sevmem ama çok gıcık oldum. Kötü bile olsa kendi uydurduğu bi şeylere okuyucu olarak destek verebilirim; çünkü geliştirilme şansı var. Ama başkasının olan bi şeyi seninmiş gibi yayınlamak neyi değiştirir ki? Bu gün de altındaki yorumları gördüm. Şaka mısın, mal mı ne yaa falan demişler. Hem soruyo beğenmiyo musunuz diye hem de söyleyince ben mal oluyorum anlamadım ki :p Hem azarlayarak soruyorsun, cevabı verince yine azarlıyorsun. Yeterince azarlayan var. Seni çekeceğim sanki. :p
Ayh çokkonuştum. Hadi hoşçakalın. Bi edebiyat sitesinde de sev(g)iyle yazarlardı.
Siz de Sev(g)iyle kalın efenim... :)

3 yorum:

  1. paylaşımların bizim paylaşımımızdadır. Takipteyiz efendim..

    YanıtlaSil
  2. Allah'ım ya çatlak! :)) Çok iyi yapmışsın ama onların g*tleri tavan yapmış oluyor. Merak etme kırılacağını filan zannetmem. Pehh :) Ama gerçekten takdir ettim. Monoton hayata biraz nefret lazım :)

    YanıtlaSil
  3. Di mi Şeyacım sen de bana hak verdin bak. Benden beklenmeyecek bi hareketti ama yaptım gitti, pişman değilim, yaz oğlum! :D

    YanıtlaSil

Çorbada senin de tuzun bulunsun ;) :)