5 Nisan 2012 Perşembe

İyi güzel.

Bir kez daha burdayım. Ne kadar ilginç bir cümle. "Bir kez daha" Bir kez daha anılarımı bırakacağım. Burdan bile aklıma tuhaf şeyler geliyor. Neyse açıklamakla uğraşasım gelmedi.
Eski bir dost. Eski bir arkadaş.
Bazen eskide kalmalılar gerçekten. Her şey, herkes ve en önemlisi sen "eskisi" gibi değilken, sağlıklı ilişkiler kurmayı bekleyemezsin eskilerden birileriyle. Ya da daha çok beklersin... Tam tersi de olabilir. Sena nın dediği gibi "O kadar zaman geçmesine rağmen kaldığımız yerden devam edebiliyoruz."
hiçbişi. ne güzel söyleniyor. hiçbişi. sıfır. çok güzel. :) duygusallaşıyoruz. önceki iki kelimeye göre çok karmaşık bir kelime değil mi?
"acı çekmekten korkan kişi korktuğu şeyden acı çekiyordur zaten" ne güzel cümle!
Kırıkkale deki dershanedeki kimyacı bana "bizim kız" derdi. çok yakışan bi balık etliliği vardı, çgh de eser var ya onun gibi. özlemişim ya :)
ben kaşınıyorum bazen. bazen... her anını izleyen birinin olduğunu bilmek ve vicdan. önemli şeylerden yalnız ikisi.
gürültüden ötürü ağlamak isteyen insan.
Yuh. Az önce çok kötü bi şey oldu. Facebook un rezilliğine şahit oldum. Her anının izlenmesi dememin de tam üstüne denk geldi. İzlediğin video yu bile yanda cümle aleme gösteriyor. " 'Aytutulmasındaki tecavüz sahnesi' 2 arkadaşınız bu videoyu izledi. Hatta adları şunlar şunlar. Haha ne biçim de ispirikledim" der gibi... Aman Allah korusun. Ya da şunu beğendi, bunu beğenmedi bundan tiksindi. Buna ayıldı bayıldı. vs. Ne lüzumsuz şeysin sen Facebook. Ne büyük tehlikesin aynı zamanda. Bi de ortalıkta birileri konuşurken facebook tarafından evliliklerin bile yıkıldığını söylüyor. Yazık. Evlilikler de kuruluyor öte yandan. 
Mektup yazmayı özledim. Çok geciktirdim aynı zamanda. Yazmam lazım... Tam sopalığım. Bana kızsalar hak ediyorum yani.
Bekliyorum. Bi şeyler bekliyorum. Bekliyorum. Bekliyorum.
Gidip uyuyayım en iyisi.
Saat 00.17 İyi güzel.

2 yorum:

  1. ne güzel yazmışsın eline sağlık
    -
    hemera

    YanıtlaSil
  2. Beğendin miii :O
    Daldan dala atlamalı. Karmakarışık bi yazı aslında. :)

    YanıtlaSil

Çorbada senin de tuzun bulunsun ;) :)