4 Ocak 2011 Salı

Uygulanmayan ders programlarından bende de var.


Dershanedeki rehberlikçi bi ders programı dayadı ki sayın izleyici, görme gitsin! Hoca hazırlarken 'hıhı o da olsun, tamam o da olsun' derken program bittiğinde b.ku yediğimi anladım.
'Ben en iyisi bu study ball'dan alayım' dedim kendi kendime; ama engin Türk genlerim beni dürtükledi ve 'bilgisayar başında bağlarsın ayağına nolcek kız!' dedi. Sonra kendime sinir oldum. Bi b.k kazanama da gör sen İstanbul'u! Demek ki ne yapıyormuşuuuzzz? Böyle saçma sapan şeylerle uğraşmıyor, programımızı uyguluyormuşuzzz...   
Bunu anlayınca nefsime hakim olamayıp uygulamayacağımı bildiğim için hocaya söz verdim. 
Programı uygulayamazsam 15 kilo almış gibi üzülürüm gibime geliyor.
Bi de gecenin farklı saatlerinde arayıp kontrol edeceğini söyledi. Bence yapmaz ama ararsa da kafa kadın, iki cümlenin belini kırıveririz.

Haftada bi saat internet koydu yaa! Şoka girdim; ama çaktırmadım. Artık sürekli  'şurdaki hesabımı kapatayım burdaki hesabımı kapatayım' diye düşünmeme gerek kalmadı. 'Hocam az oldu sanki...' diyince 'İnternette nereye bakıyorsun ki? Facebook mu?' dedi, ben de 'Benim facebook'um yok. Blog filan işte...' dedim. Ağzımın içinde eridi gitti o 'blog' kelimesi, sonra kıh kıh güldüm kendime. Allah'tan 'Efendim? Duyamadım' gibi şeyler söylemedi... :)
Neyse ki program haftaya başlıyor hehehe. Bilerek yaptım tabii ki... Bu hafta zevkini çıkarayım. Haftaya yokum tatlışlar.
Bi de programı yapınca içim rahatladı. Sanki bütün öğrencilik hayatım boyunca bu kazık programı uygulamışım gibi gurur duydum kendimle. :) Ne saçma sapan bi insanım ben yaa... Bu aralar bunu çok fark ediyorum.
Notlarım çoğunlukla 5 azıcık 4 ve bir adet 1 den oluşuyor. Şimdilik. Ara sıcak yok bizde. Ya çok iyiyiz ya çok kötü abicim.
Ve son olarak kötü haber: Fotoğraflarımı bilgisayara aktaramıyorum :( Ara kablo bozuldu. Tııı! Bu gün çarşıya indiğimde bakacaktım. Unuttum yaa... Neyse, sağlık ossssuun.
Bu yağmur sesi dışardan mı yoksa bilgisayardan mı geliyor anlamadım. Hıhı evet, bizim bilgisayar arada su kaynatıyor da ondan yani... Su demişken! Çayı unuttum! Çayı sanki içmek için değil de buharlaştırmak için yapıyorum!
Neyse öptüm hadi bb :)

4 yorum:

  1. Senin kilon kaç ki? üzerine 15 kilo alırsan üzüleceğini söylüyorsun. 16 kilo alsan nasıl olurdu diye düşündüm. Bu arada fotoğraflara devam edin lütfen. Belki de birlikte bir proje yapabiliriz. Photoshop konusu basit. Efetlerle yapılıyor biliyorsun. Bilgisayarına bir potoshop programı yükletin. Yavaş yavaş öğrenebilirsiniz. Zaten internette de dersler vardır. Fotoğraflarla ilgili olduğun için söylüyorum. Fazla gecikmeden gel buruya emi?

    YanıtlaSil
  2. Bayanların kilosu sorulmazmış. Ama bu aralar verdiğim klasik cevabı verebilirim: Balık etli. (etli butlu :))
    Fotoğrafları bırakmadım zaten, sadece ara kablodan dolayı bilgisayara aktaramıyorum, bi süreliğine.
    Haklısınız da daldığım bi sürü şey var. Photoshop öğrenmeye kalkarsam kalkamam başından. Sonra da gelemem görürsünüz :)
    Sanki size zararı dokunacak benimki de laf işte hehe :)

    YanıtlaSil
  3. Sen gelemesende senin yetiştiğini bilmek bile bize onur ve gurur veriyor. Teşekkür ederim samimiyetiniz için. Bu arada sayfamda bir yavrucak sizden şefkat bekliyor. Bir değişiklik sizin için iyi gelebilir.

    YanıtlaSil
  4. Asıl ben teşekkür ederim :) O nasıl bir köpek! Hehe :)

    YanıtlaSil

Çorbada senin de tuzun bulunsun ;) :)