13 Ocak 2011 Perşembe

Sadece taslak...

2. fizik yazılısında şunları taslak olarak atmıştım:

*Yarın fizik yazılısı var. Çok fena yusuf yusufum. Öyle böyle değil... Neyse ki annemler yazılı notunun çok da önemli olmadığını söyledi. Tabi ardına 'Doktor olama da o zaman göreyim ben seni hahahahöhöhönıhınıhınıhı'(sadece gülüyor.) dedi.
Benim bi de böyle bi huyum var işte. Yapamayacağım bi şey olunca kaçıyorum sürekli; ama nereye kadar? Yarınki fizik yazılısına kadar tabi ki... Nereye kadar olacak?!

(Gördüğünüz gibi hala kaçıyorum. 3. yazılı da geldi çattı...)

*Annemlere 'doktor olursam birazcıcık para kazanıp direk dünyayı gezmeye başlayacağım' dedim. Çok telaşlandılar. Başka çare yok dear family... xP Milletin karnını deşerken mi öleyim istiyorsunuz?

(Az önce okurkan karın deşme bölümü komik geldi 'yayınlayayım' dedim. Evet, yazılılar biraz bozdu psikolojimi... Ve son sürat devam ediyorlar. Bi de her yazılı öncesi benzer şeyler düşündüğümü fark ettim. Monotonluğuma monoton kattım, mutlu oldum :p :) )

Hepinizi öperim. Seviliyorsunuz.

3 yorum:

  1. Senden iyi bir eğitimci olur. Rahat da edersin. Benden söylemesi.. Yazın iki üç ay dinleniyorsun.

    YanıtlaSil
  2. Yok profösör olmaz yaa... Dün kardeşime iki geometri sorusu anlatmaya çalışırken çıldırıyordum. Hem eğitimciler şimdi 2 3 ay dinlenmek yerine işsiz oluyor. Çünkü KPSS yi geçmek çok zor... :( ;)

    YanıtlaSil
  3. Paylaşımlarınızı ilgiyle takip ediyoruz,mükemmel paylaşımlarınız var gerçekten. Wordpress web tasarım firması olarak bu paylaşımlarınızın devamını bekleyeceğiz.

    YanıtlaSil

Çorbada senin de tuzun bulunsun ;) :)