16 Temmuz 2011 Cumartesi

Fotoğraflı bi post

Bu gün "öss stresi" terimini kullandım. İlginç geldi.

İşte bu kitapları çözmeye başladım. Cıvıl cıvıl simetri kitaplarımı... Cidden hayatımda gördüğüm en renkli test kitapları bunlar herhalde.
Betül'le ve Elif'le çalışmaya başlayacağımıza dair karar verdik. Elif bize gelirse ve programı uygularsak var ya...! Süper olur. İnşallah yapabiliriz. 


Bi de demiştim ya tövbe diye. :) Bu gün gerçekten onun için bi adım attım. İşte tövbenin diğer bi gereklerinden biri de kararlı olmak ve geri dönmemektir. Sana şükürler olsun Allah'ım! :))) ( Bilgisayar başında gülüyorum şu anda. Çok komik gözüküyor olmalıyım :D :D )

Eski bi "dost"u buldum demeliyim. Öyle de ilginç bi his.


Bin sms harcamışım laa, az mı! Yuh diyorum kendime. Cidden ben bin tane sms i nasıl harcadım acaba... Çok ilgünç. Boş mesaj göndersem bile baya zor bi rekor benim için. Şu anda fark ettim ki binden de fazla harcamışım. Neyse. :p Giden sms olsun. 11 bin sms veriyo avea. :p Zaman kaybından başka bişi de değil biliyorum. Amaaaaan.


Böyle kafam rahat falan olsun, manzaraya bakıp rahat olayım. Di mi? İnşallah o günler de gelecek cancağızlarım... Gerçi Lys bitse bütünlemesi var, bütünlemesi bitse tus u, tus u bitse iyi bi hastaneye kapak atması var, iyi bi hastaneye kapak atınca da ailene zaman ayıramadığından yakınacaksın. Kısaca dertler hiçbir zaman bitmeyecek. Her zaman seni strese sokan bi şeyler olacak. Önemli olan hepsinin geçici olduğunu ve tüm bu sahte dünyadan sonra gerçek bi yer olduğunu bilmek... Yoksa hayatımızın ne anlamı kalır ki?!


Not: Artık resimlere imza eklemeye üşeniyorum. Yazıda kullandıklarımın hepsi bana ait. Keyifli okumalar, izlemeler...

3 yorum:

  1. inşaalah istediğin içine sinen sana güzel gelen bir bölüm kazanırsın.

    YanıtlaSil
  2. Burdaki resmini izninle alabilir miyim..

    YanıtlaSil
  3. kitap gibi kız,
    AMİİİİİİİİN! :)

    Profösör,
    izin sizin...

    YanıtlaSil

Çorbada senin de tuzun bulunsun ;) :)