28 Nisan 2011 Perşembe

öyle bi şeyler

Kuzu sarmalarım, şiş kebaplarım... Aslında bunlar övgüydü ama bu gün çok fazla yediğim için şu anda midem bulandı.
Dün oturup Teknosa'nın internet sayfasını inceliyordum. Ki bunu her gün yapıyorum; çünkü fotoğraf makinesinin stoklara girip girmediğini kontrol ediyorum. Fotoğraf makinesinin stoklara girmesini bırak, yanında sipariş edeceğimiz hafıza kartı da tükenmiş durumda. Teknosa'nın 1.000 lira üstü ürünlere 100 lira indirimi var. Ama  1.000 lira üstü ürünler stokta yok. Nedense artık! Ya yeni açılan bol indirimli mağazalarda olan gibi kampanya başlar başlamaz ürünler tüketildi. (Ki bu zaten kazık olan fiyatlarla hiç sanmıyorum.) Ya da Teknosa bildiğin ibnelik yapıyor. (Oh söyledim de içim rahatladı.) Biz yine, televizyon alacağımız zaman da ucuzlasın diye bekleyip, kampanya başlayınca sipariş verdiğimizde stoklarda olmadığını öğrenmiştik. Neyse, kampanya ayın 30'unda bitiyor. O bitince de stoklara girer diye bekliyorum. Cumartesi günü ayın 30'u. Pazar günü de 1 Mayıs. Çok önemli bi gün. Evet işçi bayramı da... Benim için daha önemli bi nedeni var. Serenciğimin doğum günü :) Bloğuma bakmayacağına emin olduğum için rahat rahat yazıyorum. Taaa Kırıkkale'lere hediye göndermeyi planlıyorum. Gönderirsem çok mutlu olur Melek arkadaşım benim... :)
Ama bu sefer Kedime'ye gönderdiğim gibi postayla göndermeyeceğim; çünkü Büşra Abla geldi. Pazar günü Kırıkkale'ye dönecekmiş. Rica ettim 'tamam' dedi. Kedime'ninki de tam bi talihsizlik olmuştu yaa :( Az daha açık arttırmaya çıkıyormuş. Son anda yetişmiştim :D
Okuldakilere bi oyun öğrettim, 'neden daha önceden öğretmedin bunu?!' diye kızdılar :D Esma'yla oynamak çok zevkli. Çünkü bunun sadece bi oyun olduğunu biliyor ve zevkini çıkarmaya bakıyor. Bazıları abartıyor ama... :(
Sınıfımdakilerin beni pek sevmediğini düşünüyorum. Hatta sınıf değiştirmeyi de. Ama cesaretim yok... Ne bileyim yaa... Acaba ben dıştan bakınca gıcık biri miyim? Ya da her insan için bilindik kötü huylar vardır ya... Ama o insana söylenmez. Öyle huylarım mı var acaba? Ciddi ciddi üzülüyorum. 
Hatta bu yüzden olsa gerek sevdiklerimi bi köye toplayıp orda yaşama planım var :D Eminim hepsi gelir. :D Kedime'm kesin gelir bak, Tuba da... :) İki Sena'yı, Seren'i, iki Kübra'yı da çağırmak isterdim. Betül ve Buse'yi de... Ama onlar gelir mi bilmiyorum... Canlarım yaaa... Felsefici Ütopyaları anlatırken çok ilgimi çekmişti bu yüzden.
Bu gün çok ilginç bi şey oldu. Daha önce hayal etmiştim. Felsefeci sınıfta ağlıyordu. Herkes şaşırırken ben gidip sarılıyordum ona. Canım yaa :( Bu insanlar neden bu kadar anlayışsız :'( Bu gün aynısı oldu. Ama ben kilitlenip kaldım. Hatta hiç bi şey diyemedim. Kimse diyemedi.İnsanların sevgiye ihtiyacı var. (Ben de dahil olmak üzere)
Kardeşime diğer insanlara göre kötü davrandığımı fark ettim. Oysa diğer insanlardan önemli olmamalı benim için. Salaklar o kadar bağırıyor, bi şey demiyorum. Ahmet'e bağıran benim. Ne saçma sapan bi denge bu. İyi olan insan ilk başta ailesine iyi olur.
Annem çay yapmış, gidip içeyim. Görüşürüz :) İçine karanfil ve zencefil at çok güzel oluyor. :)

4 yorum:

  1. seni neyden yapmışlar ya. ruhu çikolata bu kızın.

    aynısını ben de kendimde fark ettim kardeş olayını. 'iyi olan önce ailesine iyi olur.' ama hani fark etmiş olmamız çok iyi. sıra düzeltmekte.

    bi de 2-3 kişiyi bavuluma koymama müsaade varsa gelirim köyüne gelmez miyim. :)

    YanıtlaSil
  2. Sınıftakilerin seni beğenmemesi,senin zeka pırıltısının gözlerini kamaştırması olabilir mi? Sence sınıf değiştirmemelisin. Korkam mısın ki se? Normalde dost canlısı birisin.

    İnsanların sevgiye gereksinimi var.. Senin gibi.. Benim gibi..

    YanıtlaSil
  3. Tatlım kendi ütopyamız hmm süper. Gelirim tabiki. Ama bak sınıftakileri fazla sorun etme. Şunun şurası bi sene kaldı okulların bitmesine. 1 sene diyorum çünkü zaten ikinci dönem gitmeyeceğiz okula. Diyeceğim o ki biraz dişini sık.
    Bir de şeyy öğrettiğin o oyun nasıl bir şey?

    YanıtlaSil
  4. duygusal ergen olduğunu çaktırmayan,
    hmm çikolata :D
    Aynen öyle tatlık, kardeşlerle barış antlaşması imzalayalım artık. :)
    var tabi. zaten benim tanıdıklarım haricinde köye gelmek isteyenler referansla gelecek. :D Daha yapmadım ama gelecekte olur İnşallah.

    Profösör,
    zeka pırıltım ve beni beğenmemeleri mi? Anlamadım ama... Yoo korkak değilim, sadece kendime eziyet etmeyi sevmiyorum. Evet fazlasıyla dost canlısı. Dostsuz kalınca ölüyorum yavaş yavaş.

    Seyacim,
    Artık oyunu sınıftaki herkese anlatmaktan otomatiğe bağladım. :D
    Birazdan post olarak yazarım.
    Sık sık diş kalmadı :P
    Senin kesin geleceğini biliyorum zaten :D

    YanıtlaSil

Çorbada senin de tuzun bulunsun ;) :)