22 Nisan 2011 Cuma

Öööyle bişiler işte.

Yarın Ankara'ya geziye gideceğiz dershaneyle. İnşallah. Önemli olan birlikte olmak. Ankara değil aslında :P
Galiba benim güneşe alerjim var. Bunu Arzuhan söyledi. Bana da çok mantıklı geldi. Bunca zamandır beyaz tenliyim diye hemen yandığımı düşünüyordum. ("hemen" yarım saat kadar kısa bir süre) ama onlar da beyaz tenli ve benim kadar yanmıyorlar.
Orta okulda basket oynayacağımı bildiğim için güneş kremi sürerek çıkardım evden. Bi keresinde "Ayy güneş kremi sürmeyi unuttuuuum..." demiştim Kerime'ye. Oğlanın teki de "Bura plaj değil saha" demişti. İyi bozmuş beni. Oysa ki haklı sebeplerim vardı. Açıklayamamıştım. Gördün mü velet alerjim varmış!
Bi insanın güneşe alerjisi olması ne kadar saçma bi şey. Kayıp Balık Nemo'daki suya alerjisi olan deniz atı gibi hissediyorum kendimi. Neyse.
Babama 5 dk oturacağım dedim. 1 dakikam kaldı. 
Hepücüğünüzü seviyorum. Gerçekten. (Yazar burda sevecen bir insan olduğunu kanıtlamıştır.)
Ha bi de Serveti Fünun un falan özelliklerini öğreniyoruz ya bence çok saçma onlar. Biri çıkmış bence şunlar şunlar var demiş de herkes kabullenmiş gibi. Oysa şiirden, hikayeden, romandan herkes farklı şeyler çıkarır. Amaan Ayşe Nur sanki dünyada yanlış olan bi bu var. Bu da tam yanlış sayılmaz ya neyse...
Vtunnel'den girince yorumlara cevap veremiyorum, sadece görüyorum. Ama en yakın zamanda vereceğim. Bu sefer gerçekten gidiyorum.
:*

2 yorum:

  1. Teşekkür ederim bizi yanlız bırakmadığınız için..

    YanıtlaSil
  2. Ben teşekkür ederim siz beni yanlız bırakmıyorsunuz asıl.

    YanıtlaSil

Çorbada senin de tuzun bulunsun ;) :)