11 Aralık 2010 Cumartesi

Twitter da yazarım, Beyaz Show a da çıkarım xD


Az önce 'Twitter'la ünlü olanlar' diye bi haber okudum. Hoşuma gitti, sen gidip yazıyorsun saçma sapan. Benim şu an yaptığım gibi... O ünlü oluyor. 'Vaay be!' Dedim. Benim de twitter açasım geldi; ama facebook'u kapatırken babamın 'Ordaki bilgilerin asla silinmiyor biliyor musun?' demesi geliyor aklıma. Twitter açsam, sonra da kapasam silinmeyecek yani. Ne kadar kötü hissediyorum bunu düşününce bilemezsin. İstemediğim halde başkalarının benim bilgilerime sahip olması sinirimi bozuyor. Evet önemli bir bilgim olmayabilir; ama yine de rahatsız edici bir şey. Madem önemli bir bilgi yok niye silmiyorlar o zaman?
Bi de ben twitter'ın 160 mı 140 mı neydi? Hah işte o kadar az karakteriyle düşündüklerimi anlatamam ki... Aslında adı 'kısa mesaj' olmasına rağmen ben 5 sayfa mesaj yazan bi insanım. O yüzden de twitter kullanamam herhalde diye düşünüyorum; ama '0.facebook.com' gibi bedava bi sürüm yapsalardı açardım herhalde. Bunun için 2 neden var:
1. o anda düşünürken aklıma çok komik şeyler geliyor.
2. çok yalnızım, o yüzden arkadaşıma anlatacağıma telefona yazmak daha güzel.
Ki bunu yapıyorum aslında... Telefona taslak kaydedip duruyorum. Eneee! Aklıma süper bi fikir geldi. Ayy aklımı seveyim ben. xD xD
Şimdi anlatıyorum:
Benim hattım avea. 10 liraya harcayacamayacağım kadar sms alıyorum. En fazla 600 sms harcamama rağmen 11000 kadar sms geliyor bana. Aslında sayısını da bilmiyorum, 11.000 olduğundan emin değilim. Avea'nın son kampanyası işte... Neyse efenim. Benim kardeşcaaağzım, namı diğer Velet'in hattı Turkcell, onun 8 Gb'lık 3G'si var. Maalesef hattı faturalı olduğu için sms'ler faturayı şişirdikçe şişiriyor. O yüzden ona acıdım, dün benim telefondan millete mesaj atabileceğini söyledim. Zaten Kedime'min telefonu bozuk. O yüzden de kimseyle mesajlaştığım yok. Arada sırada Marco 'iyyyy geceleeeeer' diyor. O hariç mesaj atan da yok ki...xD Evet şimdi süper sonic fikrim doğuyor: Kardeşimin telefonunu ben alacağım, benimkini de o alacak. Ben twitter'a gireceğim, o da sms çekebilecek! Yihuuu! Aklımı seveyim aklımı. Twitter adresimi burda yayınlamıyorum; çünkü babam da okuyor blogumu xD Hahaaa xD Gerçi istese sorar, ben de söylerim. Ama söylemesem iyi olur. Çünkü twitter ı içimdekileri kusma amaçlı açıyorum. E kusunca dedikodu yapıyorum, yapınca benim kim olduğumu bilmiyorlar. Ben de bunu istiyorum xD Biraz düşününce çok hoşuma gitti şu twitter meselesi. Ama hala emin değilim şu twetter hesabı açma konusunda. Biraz daha düşüneyim sevdiceğim, belki açarım belki açmam xP
Ama açar da ünlü olursam haber veririm size xD


Kendi kendime hülyalara dalıp 'Bir gün ben de ünlü olur muyum acabağğğ?' diyorum.  Şimdi bunun duş altında 'Gideğn günlerim olduğğğ' diyerek ünlü olması da var, 'Evlerinin önü boyalı direk' diyerek de ünlü olması var... Neyse şarkı söylemeyeceğim kesin. Gerçi küçükken ünlü olduğum hayallerimde hep şarkı söyleyerek ünlü oluyordum ama... Büyüdükçe acı gerçeğin farkına vardım: karga olsaydım bile beni  bu sesle ünlü yapmak istemezlerdi xD... Bi de hayallerimde hep Beyaz Show a çıkardım ben xD Evet, bana göre ünlü olan insan Beyaz Show'a çıkar. En azından küçükken böyle düşünürdüm. Beyaz'ın karşısında ezişir büzüşür, konuşmazdım. Beyaz da 'Amaninnn ne kadar gizemli bi insansın sen yaw derdi' Bi de benim adımı bilmezlerdi. Bi nevi Hannah Montana'ymışım ben xD Bak benim hayallerimden sonra çıktı bu Hannah Montana. Demek ben de böyle hayal eden minnak kızlardanmışım. Amanin nasıl sinir oldum bu cümleye! Ben 'Herkesin sevdiğini ben sevmem' felsefesiyle yaşarım, hatta bu yüzden dinlemeyi bıraktığım şarkıcılar vardır. Bi anda çok popüler oldu diye... xP Ne saçmasapanbiinsanım ben yaw!
Pzt. fizik yazılım var, öncekinden 45 aldım. Hep sonraki yazılıdan 100 alsam, hoca da 100 verse diye düşünülür ya. Benim öyle hesaplama hayallerim de yok doğrusu. Çünkü yine adam gibi bi not alamayacağımı biliyorum. Allah'tan test. Hiç değilse mantıklı sallarım. (Bknz: klasik öğrenci tekniği)
Bi de Ömer Seyfettin Hikaye Yarışması'na katılıyorum; ama kazanamayacağımı bilerek katılıyorum. Ne ilginç bi türüm ben ya... Bak o Denizler Geleceğimizdir yarışmasını kazanacağıma da çok eminim. Nasılsa geleneksel, poster gelir gelmez yollayacağım geçen yıl süresini kaçırıp gönderemediğim resmimi. 
Ayh anlamsız bitecek ama sıkıldım ben. Gidiyorum. Bb Bi de annemin yaptığı pudingleri çok seviyorum ben. Annemi de çok seviyorum. İnanmazsınız ama sizi de çok seviyorum be! xD Hadi çok çok öptüm, dedikoducu kızz diyesim geldi. Sus rengarenk! Iyk Neyse bu son bb.

2 yorum:

  1. Akıcı bir yazı üslubun var. Sen yaz ki, biz okuyalım. Mutlaka hikaye yarışmlarına da katılabilirsin. Bu arada sınavlarv da iyi çalışmalısın. İyi notlar babanı sevindirir. Anneni de..

    Bu arada benim de biloğumdan başka hesabım yok. Baban bu konuda haklı. Nasıl olsa MSN var istediğin arkadaşları kaydedersin. İstemediklerinhi de silersin.


    http://arzununincileri.blogspot.com/ da bir bilogdaşın İnternet, Sosyal Medya ve İnsan Kaynakları Üzerine.. yazısı var. Vakit bulursan okumanı öneririm. Ben okudum bilinçlendim.

    YanıtlaSil
  2. Siz okuyun ben yazarım hihi :)
    Katıldım bile. :) Ama kazanacağımı sanmıyorum. Hikayeme ben bile bayılmıyorum. Jüri nasıl bayılsın? ::)
    Fizik haricinde tüm notlarım iyi şükür. :)
    Babam açma demiyor zaten. Sadece açtığında kapanmadığını söylüyor.
    Bakalım bakalım neymiş bu verdiğiniz link...

    YanıtlaSil

Çorbada senin de tuzun bulunsun ;) :)