4 Ağustos 2011 Perşembe

optimum

Bu gün optimum a gittik. Herkes çil yavrusu gibi dağılıp kendi ilgisini çeken şeylere yöneldi. Birine hediye etmek için bi kolye beğendim, babamı arayıp hangi kartla alayım dedim, o da çıkışta alırız dedi. Sabahtan beri başımda dikilen kadın bana gıcık olup içinden sövdürmesin diye 'dönüşüm muhteşem olacak' dedim ve kolyeyi çıkışta almayı unuttum. kesin sövdü.
o kocaman bedenimle buz pateni kayma cesaretini kendimde buldum. çok da güzel kaydım söylemesi ayıp... tabuları yıktım. öyle bi yıktım ki japon yapıştırıcısıyla bile birleşmez dağılan parçalar.

3 yorum:

  1. "Teoman"ın paramparça şarkısını hatırlattın. Kırıklar için başka bir yapıştırıcı bulunmalı o zamann. Kalp kırıklarını birleştirecek ve tamir edecek bir usta biliyor musun?

    Bu arada; Ramazan ayında bir insanlık dramı olan Afrikadaki açlık çeken insanlarımızın ölümcül durumlarına dikkat çekmek istedik.. Paylaşım için düşünce ve görüşlerinizi bekliyoruz..

    http://mefkuremiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. eneee bizim oraya gelmişin :D o buz pateni olayı korkunç bi şey ya, herkesin ortasında totonun ayrılması riski var şimdi -.-

    YanıtlaSil
  3. Profösör,
    usta bilmiyorum da yıkılan tabuları niye yapıştıracağız anlamadım, kaç zamandır uğraşıyordum yıkılsınlar diye.

    Antandre,
    evet hala buralardayım. :D kendimi olimpiyatlara katılan o çıtırlardan sanıp bi kaç hareket yapayım derken o dediğin az daha oluyordu; ama şükür.-.-

    YanıtlaSil

Çorbada senin de tuzun bulunsun ;) :)